Sälj din bil på fem minuter med Carswipe

Sälj din bil på fem minuter med Carswipe
08/02/2023 frida
2 minuters läsning

Sälj din bil på enbart fem minuter med Carswipe

Funderar du på att sälja din bil men vet inte riktigt var eller hur du ska börja? Med Carswipe kan du enkelt, snabbt och tryggt sälja din bil. Vi är med dig från början av affären till slutet av affären. Hos oss kan du sälja din bil kostnadsfritt, få en kostnadsfri värdering samt ta emot bud där du kan välja att antingen acceptera eller neka. 

Vår ambition 

Sedan Carswipe startades 2018 har vi alltid haft som ambition att skapa en säker marknadsplats för dig som privatperson där du kan välja att antingen köpa eller sälja bil enkelt, smidigt och tryggt. Det är därför viktigt för oss att en bilaffär är rolig, enkel, trygg och smidig. Därav kan du sälja din bil genom oss på enbart fem minuter. 

Skapa din annons

När du bestämt dig för att sälja din bil, börjar du enkelt med att fylla i din bils olika uppgifter. Det gör du mycket smidigt genom att fylla i vårat formulär. I detta inledande steg är det viktigt att tänka på att desto mer och bättre information vi får in om din bil desto större möjligheter till försäljning av din bil. Ser därför till att få med så bra information om bilen för att få en så bra affär som möjligt. 

Efter att du lagt ut din annons är det dags att ta emot bud. Detta sker väldigt smidigt genom att vi meddelar dig så fort ett bud kommer in på din bil. Du kan då välja att antingen acceptera, neka alternativt skicka ett motbud. 

Avsluta försäljningen av din bil

När du sedan fått ett bud för din bil som passar dig är det dags att avsluta försäljningen. Vi hjälper dig självklart med att slutföra affären och kopplar sedan samman dig med återförsäljaren som köpt din bil. Under denna processen kommer vi att ringa upp dig för att guida och hjälpa dig med detta moment. Vi har sedan tidigare skrivit om enkel och trygg affär hos Carswipe.