Om oss

Vi har byggt marknadens bästa plattform för bilaffärer mellan privatpersoner

Carswipe startades 2018 i Malmö. Vår ambition är att skapa en säker marknadsplats där du som privatperson kan sälja eller köpa bil på ett enkelt sätt. Inga fler otrygga möten och förhandlingar, inga dolda fel eller begränsade möjligheter till finansiering, garanti och hemleverans. Samma förmåner som hos bilhandlaren – utan mellanhänder och helt digitalt.

Fördelar med Carswipe:

 • Användaren i centrum
  Vi skapar en marknadsplats utan mellanhänder för dig som ska köpa eller sälja din bil.
 • Trygg affär
  Du loggar in och verifierar dig med Bank ID och sköter hela affären direkt i telefonen eller på datorn. Affären inkluderar alltid hemleverans, försäkring och 6 månaders garanti.
 • Integrerade lån
  Du får möjlighet att finansiera ditt köp direkt på marknadsplatsen.
 • Jämställdhet
  Affär på lika villkor. Det kostar ingenting att lägga upp en annons. Vid försäljning tas en avgift ut som delas mellan köpare och säljare

Ivan Boberg – VD & Grundare Carswipe

”Allt började med ett block och en penna”

Idén att skapa Carswipe grundades redan hösten 2011 när jag arbetade med bilförsäljning hos en utav Sveriges största återförsäljare. Jag ställde frågan till mina kollegor hur det kom sig att vi sålde högteknologiska produkter på ett så gammalmodigt sätt?

Under årens lopp så märkte jag att människor accepterat att det inte går att göra en bra bilaffär, trots att viljan fanns. En säljande kund hade få alternativ och kunde inte styra sin affär själv. Många kände sig lurade, och så tyckte jag inte att det skulle behöva vara!

Då fick jag en tanke som jag ruvade på under en lång tid, innan jag tog mig mod och skrev en första affärsplan. Tanken har hela tiden varit att skapa en handelsplats som gör det enklare, tryggare och roligare att göra bilaffärer – för både säljande och köpande part.

Jag vill veta mer!
Enklare & tryggare bilaffärer

Vi jobbar med säkra
och profesionella partners

 • bringwash biltvätt carswipe

Bli först att ta del av framtidens bilmarknad online!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig när vi börjar närma oss lansering och ni kan köpa, sälja och byta bilar online på ett mycket roligare, tryggare och enklare sätt.


  PrivatpersonFöretag

  Håll dig uppdaterad