Carswipe presenterar samarbete med bilvårdsbolaget Carmee

Carswipe presenterar samarbete med bilvårdsbolaget Carmee
05/10/2022 ivan
Carswipe ingår i samarbete med Carmee
2 minuters läsning

Tvätta bilen med Carmee via Carswipe

Carswipe är väldigt glada och stolta över att kunna presentera en ny partner i bilvårdsbolaget Carmee. Genom samarbetet stärker vi vårt utbud av tjänster och tar ännu ett steg mot framtidens bilhandelsplats med problemfria bilaffärer för dig.

Vilka är Carmee?

Carmee är ett bilvårsbolagbolag som bildades 2021. Carmee erbjuder bilvård där det passar dig. Carmee erbjuder sina tjänster biltvätt, rekord och däckbyte/förvaring i Stockholm och du kommer enkelt kunna boka deras tjänster via Carswipe. Carmees mål är att erbjuda enkla, miljövänliga och professionella biltvättar till dig medans du är på jobbet, hemma i soffan eller umgås med barnen. 

“Branschen är enligt oss föråldrad och utan ett tydligt kund- och miljöfokus som är i behov av
förändring. Vi tror på ett bilägande där fokus enbart läggs på att köra sin bil. Bilägare ska inte behöva
lägga tid och energi på bilvård. Vi vill därför förändra bilvårdsbranschen genom att förenkla och skapa
ett mer hållbart bilägande. Detta genom digitalisering, mobilisering och främjandet av miljövänlig bilvård.”

Mathias Uddfors, VD

Vårt samarbete med Carmee

Carmee är vår partner för bilvård som kommer att hjälpa våra användare med bilvård, däckbyte och däckhotell i hela Stockholm. Bilvården kommer att utföras av Carmees kompetenta och erfarna personal. Du bokar enkelt ditt uppdrag via Carswipes plattform varje sig du ska sälja en bil eller bara önskar att ta del av någon utav tjänsterna som erbjuds.  Detta är en viktig pusselbit att få på plats för att kunna nå vårt mål att skapa problemfria bilaffärer.  Vi är väldigt glada för att ha Carmee som partner och ser fram emot vårt samarbete.

Varför Carswipe?

För oss på Carmee är en problemfri, modern och trygg handelsplats för begagnade bilar en självklart del av vårt samhälle. Vi förstod tidigt i dialogen med Carswipe att vi delar dessa värderingar och att det finns ett behov av en både enklare och tryggare handelsplats för privata bilköp på den svenska marknaden.

Hur ser ni på samarbetet?

Vi ser långsiktigt på samarbetet med Carswipe och att vi tillsammans genom detta samarbete kan bidra till både en tryggare affär och renare bilar.

+ Boka biltvätt med Carmee