Carswipe mot prostatacancer – hjälp oss samla in pengar

Carswipe mot prostatacancer – hjälp oss samla in pengar
03/11/2022 lmg
Carswipe mot prostatacancer
1 minuter läsning

Hjälp oss göra skillnad i November med Carswipe mot prostatacancer

Carswipe mot prostatacancer arrangeras för att öka allmänhetens kunskap om prostatacancer och för att samla in pengar till forskning, opinionsbildning och tillsammans kämpa för en viktig sak! Hjälp oss nå målet genom att donera ett bidrag här och gör skillnad du också.

Vad gör vi på Carswipe?

Förutom att ha startat denna insamlingen och hjälpa till att sprida budskapet och få in fler pengar till Prostatacancerförbundet så kommer vi på Carswipe att skänka 10% av vinsten på alla sålda bilar under resten av året. Så skänk en slant på länken här eller sälj eller köp en bil via Carswipe så skänker vi pengar!

Ge ditt bidrag här

Om prostatacancer

Varje dag får 27 män diagnosen prostatacancer och idag lever 120 000 med sjukdomen. Det gör prostatacancer till Sveriges vanligaste cancersjukdom. Det behövs mer forskning för bättre diagnos- och behandlingsmetoder samt mer påverkansarbete för en bättre prostatacancervård.

Det är mer än 10 000 män varje år. 25 % av dem klarar sig tyvärr inte. De flesta av dem kände sig helt friska innan diagnosen.

Prostatacancerförbundet

Prostatacancerförbundet är en riksorganisation med 27 regionala och lokala patientföreningar som verkar för ökad kunskap om prostatacancer. Vi driver även påverkansarbete för en bättre prostatacancervård och stödjer forskning och utveckling genom en egen fond – Prostatacancerfonden.

Läs mer om Prostatacancerförbundet

Tillsammans kan vi besegra prostatacancern!