Carswipe ingår samarbete med Ryds Bilglas, Sveriges största bilglasexpert

Carswipe ingår samarbete med Ryds Bilglas, Sveriges största bilglasexpert
15/06/2020 lmg
2 minuters läsning

Carswipe är väldigt glada och stolta över att kunna presentera en ny samarbetspartner.  Vi välkomnar Sveriges största bilglasexpert Ryds Bilglas till gänget. Tillsammans med Ryds Bilglas stärker vi vårt utbud av tjänster, och målet att alla ska kunna göra en bra bilaffär är ett steg närmre. Stort tack för att ni väljer att jobba tillsammans med oss på Carswipe!

Ryds Bilglas

Ryds Bilglas finns på 130 anläggningar över hela Sverige och är marknadsledande på reparation och byte av bilglas. Kontakten med försäkringsbolaget sköter Ryds Bilglas, så allt du behöver tänka på att boka en tid som passar dig. I många fall behöver rutan inte bytas utan går att reparera istället, detta utför Ryds Bilglas experter på plats.

Fri lånebil eller elcykel

Om rutan behöver bytas erbjuder Ryds Bilglas fri lånebil eller elcykel -Bra för plånboken, miljön och din tid. Ryds Bilglas kommer att erbjuda sina tjänster på Carswipes plattform så att du snabbt och enkelt kan boka en reperation eller byte inför test och försäljning av bilen.

Öka värdet på din bil med en hel bilruta

En hel ruta ger ett bättre intryck, smidigare affär och i slutändan bättre betalt. Med Ryds bilglas som partner tar vi ytterligare ett steg mot vårt mål och det är vi väldigt glada för.

Boka byte av bilglas redan idag!

Du kan enkelt via Carswipe boka ett byte av ditt skadade bilglas, klicka på knappen nedan så kommer du till Ryds Bilglas där du enkelt bokar en tid som passar dig:

Boka tid hos Ryds