Carswipe ingår samarbete med Open Payments för säkrare transaktioner

Carswipe ingår samarbete med Open Payments för säkrare transaktioner
01/04/2022 ivan
open payments carswipe
2 minuters läsning

Carswipe kan stolt presentera ett nytt samarbete med Open Payments

Carswipe är väldigt glada och stolta över att kunna presentera en ny partner i Open Payments. Open Payments är ett spännande bolag som vill främja samhällsutvecklingen genom digitalisering av finansiella tjänster och säkra transaktioner. Vi är väldigt glada att Open Payments stärker vi vårt utbud av tjänster. Med Open Payments tar vi ännu en steg mot framtidens bilhandelsplats med säkra och enkla transaktioner.

Vilka är Open Payments?

Open Payments startade i Stockholm 2017 och är en riktig pionjär inom PSD2 och det vi kallar open banking. Open Payments har som mål att vara med och forma open banking och sättet vi kommer åt och använder finansiella tjänster. Plattformen kan användas av både privat och företags-användare. Open Payments är godkända av finansinspektionen.

“Vi är besatta av att bygga eleganta, högkvalitativa API:er och bankintegrationer. Vi förvandlar äldre bank- och betalningsinfrastruktur till toppmoderna produkter.”

Rasmus Brenter, Open Payments

Vårt samarbete

Open Payments är vår partner för trygga transaktioner, kontoinformation och betalningsinitiering. Med hjälp av Open Payments kommer våra användare att kunna genomföra säkra och enkla transaktioner på höga belopp som är vanligt i bilhandeln. Detta är en extremt viktig pusselbit att få på plats för att kunna nå vårt mål att skapa framtidens bilhandelsplats. Vi är väldigt glada och ser fram emot vårt samarbete.

”Vi ser Carswipe som en unik leverantör i en bransch som behöver flera specifika lösningar för att genomföra sina affärer enkelt, snabbt och tryggt. Med konto-till-konto betalningar och elektronisk KYC-hantering så ser vi Carswipe som en av de mest innovativa plattformarna inom sin nisch. Open Payments plattform matchar Carswipes med innovation och säkerhet.”

Rasmus Brenter, Open Payments

Läs mer om Open Payments