Lägg upp en annons kostnadsfritt + Skapa annons

Carswipe ingår samarbete med besiktningsbolaget Opus bilprovning

Carswipe ingår samarbete med besiktningsbolaget Opus bilprovning
08/04/2022 ivan
opus bilprovning Carswipe
2 minuters läsning

Carswipe är stolta över att presentera ett samarbete med Opus bilprovning!

Tillsammans med Opus bilprovning kommer vi kunna erbjuda ett funktionstest på din bil. Opus biltestare kommer att testa din bil på över 100 punkter både mekanisk och visuellt med målet att göra det tryggt för våra användare att köpa och sälja en bil.

Detta avtalet ligger i linje med vårt mål om att skapa en tryggare och mer jämställd bilmarknad för alla. En testad bil ger trygghet för köpare och bidrar till en snabbare försäljning och mindre ångrade affärer för säljare. En trygghet för alla.

Om Opus bilprovning:

  • Opus Bilprovning har 95 besiktningsstationer över hela Sverige, från Kiruna i norr till Malmö i söder.
  • Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag. Vi finns på 95 platser i landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder – och vi besiktar nära två miljoner fordon om året.
  • Den 1 januari 2021 hade vi 530 anställda.
  • Miljö- och klimatfrågor är mycket viktiga för oss på Opus Bilprovning och därför klimatkompenserar vi hela vår verksamhet till 100%.
  • Vår ambition är att vara det besiktningsföretag i Sverige som erbjuder den bästa kundupplevelsen och genom detta bli det självklara valet för alla som behöver besikta sitt fordon. Vi vill att det ska vara både enkelt, tryggt och trevligt att besikta hos oss.

“Med Opus bilprovning som partner så tar vi nu ännu ett steg mot vårt mål att skapa en trygg, enkel och säker handelsplattform för våra användare. En garanti skapar trygghet för både köpare och säljare och vi är väldigt glada över förtroendet och möjligheten.”
Ivan Boberg Jovanovic, VD Carswipe

Vad säger Carswipe om samarbetet?

Vi är glada över att nått en överenskommelse med Opus. Med Opus som partner så kommer vi kunna erbjuda våra användare en tryggare affär vilket går helt i linje med vår ambition. För dig som säljer innebär testet att du slipper stå som ansvarig vid fel, skicket är synligt för alla, chansen att sälja till marknadspris ökar och garantin står någon annan för. För köpare så blir det tryggare när du vet vad du köper. Du kan enkelt klicka hem bilen och känna att du inte köpt “grisen i säcken”. Detta går helt i linje med den trygghet och säkerhet vi önskar ha på vår plattform. Att ett så pass stort och välrenommerat bolaget som Opus vill erbjuda sina tjänster hos oss gör oss stolta och vi ser fram emot samarbetet.

Läs mer om Opus bilprovning