Carswipe är nominerade till Årets Startup 2023 på Malmö Näringslivsgala

Carswipe är nominerade till Årets Startup 2023 på Malmö Näringslivsgala
28/11/2022 lmg
Malmö näringslivsgala carswipe 2023 årets startup
1 minuter läsning

Den 2 mars 2023 är det dags för Malmö Näringslivsgala och Carswipe är nominerade som årets startup!

Marknadsplatsen för framtidens bilaffärer

1 Juni 2022 släppte Carswipe sin marknadsplats och tjänst för Enklare och Tryggare bilaffärer mellan privatperson. En tjänst som efterfrågas av många personer som upplever att bilaffären är otrygg, komplicerad och något man gärna inte gör med andra privatpersoner.

Det är något Carswipe vill ändra på och har därför skapat en tjänst som tar bort alla dessa hinder genom att erbjuda en digital tjänst med tjänster som ingår; hemleverans, försäkring, garanti, inlogg med BankID, trygga betalningar och hjälp med ägarbyte.

Utmärkelsen är baserat på följande kriterium:

Priset går till en entreprenör eller ett företag som tagit en ny idé eller ett nytt koncept till marknaden. Bolaget är relativt nystartat och erbjuder en unik produkt eller tjänst alternativt har vågat testa nya banor med sin affärsmodell. Affärsidén är skalbar, kan vidareutvecklas och har potential att förändra marknaden inom sin bransch samt skapa lönsamma och livskraftiga bolag – gärna även internationellt.

Årets Startup kan finnas inom alla typer av branscher och präglas av ett etiskt och hållbart företagande. Priset delas ut av Malmö stad och Sydsvenskan.

Läs mer om Malmö Näringslivsgala.