Enklare och tryggare digital bilaffärer med Carswipe

Enklare och tryggare digital bilaffärer med Carswipe
11/11/2022 ivan
digitala bilaffärer carswipe
2 minuters läsning

Carswipe skapar en enklare och tryggare bilaffärer, helt digitalt

Vi lever numera en stor del av vårt liv online. Vi köper mat, kläder, elektronik online och beställer tjänster som hundpassning och läxläsning utan att blinka. Allt är en naturlig del av vår vardag som bidrar till sparad tid och ökad säkerhet för dig som konsumerar.

På Carswipe tycker att utvecklingen är fantastisk och att den skapar nya möjligheter och säkerhet. Varför fungerar gemene mans näst största affär i livet (för dom flesta av oss) inte likadant och är lika säkert? Bilhandeln har inte hängt med i utveckling och det är vi här för att ändra på. Carswipe förändrar, tryggar och skapar nya möjligheter för dig. Join the car-volution!

Trygg, enkel och säker bilaffär

På Carswipe tror vi att alla kan göra en trygg, enkel och säker bilaffär. Det finns två ingredienser som krävs för att det ska vara möjligt. En plattform med ett orderflöde som skapar förtroende och trygghet. Tillgång till tjänster som tidigare bara bilhandlaren hade möjlighet att erbjuda. Carswipe har lyckats kombinera dessa två och ger alla möjligheten att ta del av framtidens sätt att köpa eller sälja en begagnad bil. Hur gör vi det och vad innebär det egentligen?

Teknikföretag istället för bilhandlare

Först och främst är vi ett teknikföretag och inte en bilhandlare, detta gör det möjligt att alltid ha användaren i fokus. Vi har utvecklat en plattform för både köpare och säljare och med hjälp av Bank ID kan vi verifiera båda parter, bilen och transaktionen.

Prova Carswipe kostnadsfritt

Vill du prova Carswipe så kan ju göra det 100% kostnadsfritt, skapa enkelt en profil och lägg enkelt upp din bil eller surfra runt alla bilar till salu.