De 5 mest populära tjänstebilarna

De 5 mest populära tjänstebilarna
15/11/2021 lmg
De 5 mest populära tjänstebilarna
2 minuters läsning

Sveriges mest populära tjänstebilar

Att ha tjänstebil i Sverige är väldigt populärt, och det finns vissa modeller som är mer populära än andra. Vissa väljer att lease en ny tjänstebil, köpa en begagnad bil på företaget och vissa väljer att leasa begagnad tjänstebil.

Många växande företag hamnar med tiden i situationen att de behöver en bil samtidigt som vissa företag måste ha en tjänstebil för att kunna driva sin verksamhet. Vi har listat de mest populära tjänstebilarna i Sverige – vilken är din favorit?

Volvo V60-carswipe

1 – Volvo V60

Volvos mest sålda bil har gjort sig känd för förstklassig säkerhet, rymligt lastutrymme och hög komfort. Detta gör Volvo V60 familjens och tjänstebilsförarens favorit.

Finns både som ladd- och mildhybrid!


Volkswagen Passat-carswipe

2 – Volkswagen Passat

En klassiker för tjänstebilsförare. Det är främst rymligheten och det stora bagageutrymmet som lockar. Andrahandsvärdet, komforten och säkerhet är andra attribut som gör passaten väldigt populär.

Mest populär är den i hybridutförandet och GTE-motorn går upp till 56 km på ren el.


Volvo XC60-carswipe

3 – Volvo XC60

Volvos mellanstora SUV XC60 lockar tjänstebilsföraren med fokus på design och säkerhet. I XC60:n satsas det på högsta möjliga komfort i kombination med utrymme och design.

Likt alla Volvos modeller erbjuds även XC60:n med laddhybridsmotor som går upp till 5,3 mil på el.


BMW 3-serie-carswipe

4 – BMW 3-serie

3-seriens sportiga och eleganta design är ett signum för BMW och tillsammans med körglädjen och bekvämligheterna. BMW är för den som älskar att köra bil.
Touring-modellen sedan en tid tillbaka nu också kommer i hybridutförande innebär, med största sannolikhet.


skoda superb-carswipe

5 – Skoda Superb

Skodas första plug-in hybrid.

Nya Skoda Superb iV erbjuder kombinationen av en TSI-motor och eldrift. Skodas första plug-in hybrid förenar denna innovativa hybridteknik med den ikoniska designen, den omisskännliga komforten och rymligheten hos en Superb.


Relaterade artiklar:

Leasa begagnad bil på företaget? – Läs vår tips

5 tips för dig som vill köpa företagsbil