Carswipe ingår samarbete med försäkrings- och garantiföretaget AutoConcept

Carswipe ingår samarbete med försäkrings- och garantiföretaget AutoConcept
09/03/2022 ivan
autoconcept bilgaranti carswipe
2 minuters läsning

Carswipe är stolta över att presentera ett samarbete med AutoConcept

Tillsammans med AutoConcept kommer vi kunna erbjuda en 6 månaders garantiförsäkring som gör det tryggt för våra användare att köpa och sälja en bil. Detta avtalet ligger i linje med vårt mål om att skapa en tryggare och mer jämställd bilmarknad för alla.

Vilka är AutoConcept?

AutoConcept startades 1999 och är idag verksamma i hela norden. Huvudkontoret och den större delen av företagets drygt 45 anställda sitter i Kungsbacka söder om Göteborg. Med en passion för fordon och hög kunskap jobbar AutoConcept för att skapa trygghet för fordonsägare i hela Norden. AutoConcept har mer än 20 års erfarenhet av fordonsförsäkringar och garantier för fordonsbranschen.

När det dyker upp ett bolag som Carswipe med en ny och spännande affärsidé är vi gärna med på den resan för att bygga bilaffärer ihop.

Vårt samarbete med AutoConcept

Med AutoConcept som partner så tar vi nu ännu ett steg mot vårt mål att skapa en trygg, enkel och säker handelsplattform för våra användare. En garantiförsäkring skapar trygghet för både köpare och säljare och vi är väldigt glada över förtroendet och möjligheten.

Vår vision är självklart att tillsammans med Carswipe erbjuda försäkringsprodukter för trygga privataffärer.

/ Henrik Möller, Försäljningschef Norden

Tryggare fordonsaffärer

Har du köpt eller sålt din bil via Carswipe.se, eller går du i tankarna på att göra det? Här hittar du information om hur Carswipes garantiförsäkringar fungerar och vad du ska göra om en skada uppstår på bilen:

Läs mer om samarbetet